JachthaveN & Stalling

Naast het uitgebreide assortiment aan watersportartikelen biedt Watersport Center Kerkdriel ook een uitstekende jachthavenfaciliteit die perfect is voor zowel ervaren zeilers als recreatieve watersportliefhebbers. De jachthaven beschikt over 120 ruime ligplaatsen, elk voorzien van water en elektra, waardoor het gemakkelijk is om je boot te voorzien van alle nodige voorzieningen.

Gunstige ligging!

Wat deze jachthaven echt bijzonder maakt, is de gunstige ligging aan een gedeelte van het water waar snel gevaren mag worden en waar waterskiën is toegestaan. Dit biedt een unieke kans voor avontuurlijke watersporters om hun vaardigheden te tonen en volop te genieten van hun favoriete activiteiten recht voor de deur van de jachthaven.

Alle ligplaatsen zijn strategisch ontworpen met zijsteigers, waardoor in- en uitstappen veilig en comfortabel verloopt, zelfs bij verschillende weersomstandigheden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een vaste plek in deze fantastische jachthaven, zijn de havenplaatsen beschikbaar voor een zeer redelijke prijs van slechts 42,50 euro per vierkante meter.

Stalling van BOOT OF Jetski

Bij Watersport Center Kerkdriel bieden we niet alleen ligplaatsen, maar ook winterstalling voor boten en jetski’s. Tijdens de stallingperiode kunnen we optioneel onderhoud en een grondige reiniging verzorgen, zodat je vaartuig in topconditie blijft voor het volgende seizoen. Vertrouw op ons voor veilige opslag en professionele zorg, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je wateravonturen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Meld je nu aan voor een vaste ligplaats

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sagittis velit ultricies, maximus odio vel, gravida felis. Aliquam fringilla sollicitudin enim, nec varius nunc dignissim id.

Phasellus eros lacus, aliquam semper fermentum eu, luctus ultricies metus. Praesent lacinia imperdiet scelerisque. Curabitur sodales laoreet quam sit amet blandit. Maecenas ligula massa, rhoncus non diam id, pretium rutrum turpis.